Prepaid kredietkaart mobiel herladen via smartphone? Het kan!

bnpparisbasfortissitePrepaid kredietkaarten kunnen in bepaalde situaties heel nuttig zijn. Het is een kaart die je vooraf moet opladen alvorens je het geld op de kredietkaart kan gebruiken. Dat is helemaal anders dan een klassieke kredietkaart en biedt iets meer veiligheid en controle.

Prepaid kredietkaart mobiel herladen

Een prepaid kredietkaart herladen doe je in principe door vanaf je zichtrekening een overschrijving te verrichten waardoor het bedrag vervolgens op de kredietkaart verschijnt.

BNP Paribas Fortis heeft de lat hoger gelegd en het mogelijk gemaakt om voortaan je prepaid kredietkaart te herladen via een app op je smartphone. Via deze app kan je voortaan je prepaid creditcard beheren: uw saldo opvragen, de kaart herladen en alle verrichtingen opvragen. Vroeger kon dat alleen online gebeuren.

De app van BNP Paribas Fortis is reeds beschikbaar voor iOS en Android, de Windowsversie zal binnenkort volgen. Wie een Samsung smartphone of iPhone met Touch ID heeft, kan bovendien ook verrichtingen bevestigen met een vingerafdruk.

Bekijk de app in de App Store
Bekijk de app op Google Play

Prepaid Card van BNP Paribas Fortis

De prepaid kredietkaart van BNP Paribas Fortis is een MasterCard maar zonder dat er een krediet wordt aangegaan: je zet vooraf een bedrag op de kaart en kan dit saldo dan gebruiken om betalingen te verrichten. Het voordeel is dat je nooit meer kan uitgaven dan oorspronkelijk gepland was.

De BNP Paribas Fortis prepaid card is beschikbaar voor iedereen vanaf 15 jaar die reeds een zichtrekening heeft. Bij minderjarigen dient de aanvraag wel te gebeuren door een van de ouders. De kosten van een Prepaid Card variëren: als je reeds een Premium Pack hebt bij BNP Paribas Fortis, dan is de kaartbijdrage reeds inbegrepen.

Meer informatie over de prepaid kredietkaart bij BNP Paribas Fortis kan je terugvinden op hun website.